HP blæk

Køb HP blæk med det rigtige blækpatronnummer

Det kan være ligesom at begive sig ud i en jungle, når man skal finde det rigtige HP blæk til printeren derhjemme eller på arbejdet. Her kan du finde ud af, hvordan du knækker koden til de mange numre. Når du skal købe HP blæk, skal du kende det nummer som blækpatronen har. Din printer har et bestemt navn og dine blækpatroner har et bestemt nummer – disse to er ikke det samme. Når du åbner din printer og kigger på dine HP patroner, står der et nummer på dem. Dette er nummeret du skal bruge, når du skal købe nyt blæk til din HP printer. De sorte patroner og de farvede patroner har i nogle serier det samme nummer, og i andre serier har de hver deres nummer. Det kan du se, når du kigger på de patroner som sidder i din printer.

HP blæk udbyder forskellige muligheder

Når du har fundet dit korrekte nummer eller numre, skal du vælge dit blæk. HP udbyder både forskellige størrelser af blækpatron pakker og samlede pakker. Alt efter hvilken serie af blæk du anvender, er der forskellige omstændigheder. Nogle serier har samlede pakker med både den sorte patron og de farvede patroner, hvor andre pakker kun udbyder det adskilt. Dette kommer an på hvilken printer du har og hvilken blækserie den tilhører.

Derudover kan du få HP blæk i almindelige størrelsespakker, som er standardpakkerne, og du kan få XL pakker. I XL pakkerne er der mere blæk end i standardpakkerne, hvilket resulterer i, at du kan spare penge ved at købe de store pakker. Hvis du bruger din printer meget, er det en god idé at købe de blækpatronspakker der udbydes i XL.

Med HPs hav af muligheder er der gode chancer for at finde det helt rigtige HP blæk til din printer.


Du kan se vores udvalg af blæk til hp her

Kontakt Komapt for levering af din blæk

Hvis du ser på vores hjemmeside kan du finde mange både mange typer blæk og gode tilbud på hp blæk. Du har fordelen ved at kunne finde lige den blækpatron du mangler online og få den leveret hurtigt efter bestillingen. Bestiller du inden kl 15 på hverdage, så kan vi garantere at din ordre bliver sendt samme dag. Vil du i stedet handle på anden vis, så kan du altid komme ned i vores butik. Vi sørger for at du får den bedste vejledning til valg af det rette hp blæk som passer til netop dit behov. Du skal endelig ikke tøve med at kontakte os hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud eller høre hvad vi kan gøre for dig. Vi sørger altid for at vores kunder får en god service og at du altid kan finde det bedste billige hp blæk hos os.