Det er efterhånden blevet let at få fingre i en billig printer, hvilket kun er til glæde for forbrugerne. Men det kan vise sig at blive dyrt i længden, hvis du kun går efter prisen.

Skal du købe en ny printer, er det en god idé at vælge en printer med separate blækpatroner til hver farve. Det er efterhånden blevet let at få fingre i en billig printer, hvilket kun er til glæde for forbrugerne. Men det kan vise sig at blive dyrt i længden, hvis du kun går efter prisen.

Det skyldes, at blækpatronerne i mange tilfælde koster ligeså meget eller endda mere end selve printeren, så det er dyrt, når patronerne skal skiftes ud.

Spar penge med separate blækpatroner


Det er derfor værd at undersøge, om printeren har separate blækpatroner til hver farve, da du dermed udnytter al farve i patronerne. Med en printer der bruger multifarvepatroner, hvor alle farverne er samlet i én, er det nødvendigt at udskifte alle farverne, selvom det kun er den blå, som er brugt op. Derfor kan du komme til at smide printerpatroner ud, der kun er halvtomme.

Det kan give et stort spild af farvepatron og er naturligvis dyrere end, hvis du blot skal udskifte en enkelt farve i en printer, der har blækpatroner til alle farver. Printere med separate blækpatroner er oftest lidt dyrere, men det kan spare dig for mange penge på sigt, især hvis du har et stort print-forbrug. Det er også langt bedre for miljøet at undgå spild af printerpatroner.


Printere af bedre kvalitet


Oftest er printere med blækpatroner til alle farver også af bedre kvalitet, så du er samtidig sikret en mere holdbar løsning. Mange af HP’s printere har for eksempel separate blækpatroner, og udviklingen går generelt i retning af printere, hvor du kan udskifte hver enkelt farve i modsætning til multifarvepatroner.

Hvis du vil spare endnu flere penge på blækpatroner, er et andet godt råd er at vælge en større printer, da du i længden får mere printerpatron for pengene. Det skyldes, at printeren bruger større printerpatroner, som forholdsmæssigt er billigere end mindre patroner. Er det begrænset, hvor meget du printer, kan en mindre printer dog være den bedste løsning.

Kontakt os gerne for vejledning til de rigtige printerpatroner til din printer. Kompat.dk har et stort udvalg i billige printerpatroner såvel som billige lasertonere til de mest populære printermærker på markedet.