OKI toner

OKI er et japansk mærke, som har været på markedet i en lang årrække. Firmaet har været i gang siden 1881. Her i Danmark er OKI først og fremmest kendt for deres laserprintere, og for deres dokumenthåndteringssystemer til brug på kontoret, og det er ikke for sjov, at navnet OKI efterhånden har fået en så stor gennemslagskraft – deres produkter er kendt for at være robuste og af en høj kvalitet, og virksomheden var blandt de første på markedet til at udskrive i en opløsning på over 300 DP.

Du kan med stor tryghed og med stor fordel vælge at købe din OKI toner hos Kompat.dk. Læs mere neden for, hvis din nysgerrighed er vagt til live.

En kompatibel OKI toner

Vælger du at købe OKI toner hos os, køber du en såkaldt kompatibel toner. Det betyder i al sin enkelthed at det ikke er OKI selv der har produceret dem men en tredjepart. Det betyder dog ikke at det går ud over kvaltieten da vores produkter er produceret på lige så avancerede fabrikker, som dem, hvor man producerer en original OKI toner. Vi sælger fra de bedste producenter på markedet!  

Der er blevet skabt et rygte om, at kompatible tonerpatroner blandt andet giver dårligere udskrifter, og at de kan finde på at lække tonerpulver i din printer. Disse rygter er langt fra sandheden. 
Vores produkter giver samme kvalitet i udprint, og har samme kapacitet som en original OKI toner. Vores produkter er altid af en kvalitet, som ikke kan sættes en finger på. Kig blot rundt på vores hjemmeside. Du vil blive overrasket over, hvor billigt vi kan tilbyde en OKI toner – og det kan vi netop, fordi vi ikke sælger de originale produkter. Hos Kompat.dk sælger vi altså produkter, som er akkurat lige så gode som de originale, men til en meget lavere pris.

Køb din billige OKI toner hos Kompat

Hos Kompat tilbyder vi dig ikke blot en OKI toner til landets billigste og bedste pris. Vi prioriterer også altid at sørge for, at du nemt og hurtigt finder frem til netop det produkt, du skal bruge på vores hjemmeside. En god kundeservice, en hurtig og effektiv levering og gode priser er nøgleordene i vores virksomhed. Vores hjemmeside har det E-mærke, der skal til for at vi kan sikre dig og love dig en sikker og ordentlig handel. Vi glæder os til at modtage din bestilling.


Læs mere om vores OKI toner her

kompatibel OKI toner købes billigt hos Kompat

OKI toner