Vi har udvalgt markedets bedste kompatible farvepatroner af høj kvalitet, der passer præcis til din printer. Samtidig har vi gjort det nemt for dig at finde det rigtige produkt. På denne side kan du også finde tips til hvordan, at du udskifter farvepatroner.

Køb billige kompatible farvepatroner hos Kompatible Ink.

Vi har udvalgt markedets bedste kompatible farvepatroner af høj kvalitet, der passer præcis til din printer. Samtidig har vi gjort det nemt for dig at finde det rigtige produkt. På denne side kan du også finde tips til hvordan, at du udskifter farvepatroner.

Hvis du vil finde printer farvepatroner, skal du først finde ud af hvilket printer du har og klikke nedenfor.

Klik her hvis du har en laserprinter

Klik her hvis du har en blækprinter

 

Farvepatroner til Canon, Brother, Epson, HP, Lexmark og Dell

Vi har et bredt sortiment af farvepatroner til laserprintere og blækprintere som passer til de fleste printerproducenter på markedet.

I vores webshop tilbyder vi blandt andet:

Canon farvepatroner

Brother farvepatroner
Epson farvepatroner
HP farvepatroner
Lexmark farvepatroner
Dell farvepatroner

Vi arbejder løbende på at udvide vores sortiment. Oplever du at din printer ikke findes på listen, er du altid velkommen til at ringe til os på 22 63 40 17 og få hjælp!

 

 

 

Virker vores kompatible farvepatroner?

Der er stor forskel på kvaliteten af de kompatible, eller uoriginale, farvepatroner man kan købe på markedet i dag. Nogle patroner er akkurat lige så gode som originalen, mens andre slet ikke fungerer. Specielt indenfor farvepatroner er der som regel en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Farvepatroner kan altså blive “for” billige og beklageligvis fokuserer mange producenter udelukkende på prisen uden at skele til kvaliteten. Desværre for dig som forbruger af farvepatroner kan du ikke på forhånd vide om patronen virker, men du kan selvfølgelig være opmærksom på om patronen virker alt for billig i forhold til den generelle pris på markedet. De problemer der kan være med disse farvepatroner er mangfoldige, de laver pletter på papiret, har kort holdbarhed eller måske fungerer de slet ikke med din printer. I sidste ende er det desværre spild af penge for dig som forbruger, og det der kunne have været en besparelse kan ende op med at blive en meget dyr løsning.

Det kan være meget svært, som privatperson eller virksomhed, at vælge det rigtige produkt, og du risikerer at skulle afprøve en masse produkter og bruge tid og penge før du finder de rigtige. Vi har gjort forarbejdet for dig og fører kun farvepatroner som vi nøje har udvalgt fra de bedste producenter på markedet.

 

 

 

 

God pris, kvalitet og holdbarhed

Hos Kompatibel Ink har vi lagt hjerteblod i at finde de bedste og billigste farvepatroner til dig, og det er helt uden at gå på kompromis med kvaliteten og holdbarheden. Vi samarbejder med markedets bedste producenter og har nøje udvalgt de bedste farvepatroner på markedet til dig. De farvepatroner, som vi forhandler, er kompatible. Det vil sige at produktionen ikke er udført af Canon eller Brother selv, men af en tredjepart, som er i stand til at fremstille patronerne af samme høje kvalitet, men med færre omkostninger. Forskellen på disse og originalerne er udelukkende prisen. Både kvalitet og holdbarhed er helt i top. Vi kan derfor garantere, at alle de produkter vi forhandler som minimum lever op til den samme kvalitet som de originale. Ved at købe dine farvepatroner hos os kan du spare dig selv for en hel masse frustrationer, tid og penge i forsøget på at finde det bedste produkt til prisen. Så køb dine kompatible farvepatroner hos Kompatible Ink.

 

 

 

 

Garanti for din tilfredshed

Du er sikret samme garanti som når du køber originale patroner hos os. Hvis der mod forventning skulle opstå et problem så kontakt straks vores kundeservice på 22 63 40 17.
Vi kan stå inde for at vore produkter virker og derfor kan vi stolte garantere din 100% tilfredshed når du handler hos os.

 

 

 

 

Hurtig levering og support

Bestillinger modtaget inden kl 15. på hverdage leverer vi så du allerede modtager den næste dag. Du er også meget velkommen til at besøge vores fysiske butik på Hyldegårdsvej 56, 2960 Charlottenlund. Vi sender både til Danmark, Grønland og Færøerne.
Endvidere står vi til rådighed med kundesupport hver dag på telefon: 22 63 40 17.

 

 

 

 

Gode tips når du udskrifter farvepatroner

Billige farvepatroner til alle typer printere

 

Som leverandør af farvepatroner oplever vi ofte at kunderne har brug for lidt vejledning når de udskifter farvepatroner.
Vi har samlet nogle af de hyppigste spørgsmål her og har besvaret efter bedste evne.

Hvorfor kan jeg ikke få farvepatronen ned i min printer?
Hvordan undgår jeg farve på tøj, fingre og bord?
Hvor meget skal jeg fjerne på min nye farvepatron?

 

 

 

 

1) Hvorfor kan jeg ikke få farvepatronen ned i min printer?

Når du modtager din nye farvepatron er det altid med en lille spænding i maven. Fik du nu bestilt den rigtige? Hvis farvepatronen ikke straks makker ret og glider ned i printeren kan du blive meget usikker på om det dels er den rigtige patron, men du kan også være bange for at presse for hårdt under monteringen og derved komme til at ødelægge noget. Der er dog flere ting du bør sikre inden du fortsætter monteringen. Tjek først og fremmest om det er den rigtige farvepatron du står med. Tjek derefter om der sidder et stykke plastik i klemme fra den gamle patron. Patroner kan nemlig blive møre og der kan knække et stykke plastik af ved afmontering. Tjek i det hele taget om der er fremmedlegemer i printeren der ikke skal være der. Det kunne jo tænkes at der var nogen der havde tabt et eller andet ned i den.

 

 

 

 

2) Kan jeg undgå at få farve på fingrene?

Der sidder beskyttelsesplastik omkring patronerne. Så længe beskyttelsen sidder på bliver der ikke frigivet farve fra patronerne, men så snart du fjerne beskyttelsen omkring blækhovedet eller tonerhovedet skal du være meget opmærksom på at du ikke kommer til at røre ved det område hvor toner eller blæk kommer ud. Hvis du lægger patronen fra dig skal du altid lægge den med farveåbningen (blækhovede eller tonerhovede)

Læg altid blækpatroner med farveåbningen opad, så du undgår at få blæk eller toner på bordet. Laserpatroner kan drysse, idet de indeholder tonerpulver. Hvis en lasertoner næsten er tom kan du prøve at ryste den forsigtigt for at fordele pulveret. Det kan forlænge levetiden en smule for patronen, men gør det forsigtigt så du ikke drysser ud over bord, printer og tøj.

 

 

 

 

3) Hvor meget skal jeg fjerne på min nye farvepatron?

En ny blækpatron eller lasertoner er fra fabrikken forsynet med transportbeskyttelse. Denne beskytter de vitale chipdele på patronen, og fastholder farverne i kassetterne under transporten. Det er dog nemt at skelne transportbeskyttelse fra patronen da disse har en anden farve end patronen. Transportbeskyttelsen skal naturligvis fjernes fra patronen inden du sætter den i printeren. endvidere vil patronen ofte være forsynet med noget tapebeskyttelse for farveåbningen som også skal fjernes lige inden montering.

 

 

 

 

Er du i tvivl om hvordan at du skifter farvepatroner i din printer?

Se denne video som viser hvordan at man skifter patroner i en Canon iP3600