Hos Kompatible Ink kan du købe billige kompatible printerpatroner

Hos Kompatible Ink kan du købe billige kompatible printerpatroner.

Vi har et meget stort udvalg af billige kompatible printerpatroner af høj kvalitet, der passer præcis til din printer. Du kan nemt finde dit rigtige produkt!

Det første du skal gøre er at finde ud af om det er en laserprinter eller blækprinter du har.

Klik her hvis du har en laserprinter

Klik her hvis du har en blækprinter

Printerpatroner til de fleste mærker

Vi har et stort udvalg af printerpatroner til laserprintere og blækprintere som passer til alle de førende printerproducenter på markedet.

Hos os kan du altid finde følgende mærker:

Canon printerpatroner
Brother printerpatroner
Epson printerpatroner
HP printerpatroner
Lexmark printerpatroner
Dell printerpatroner

Vi udvider løbende vores sortiment så hvis du ikke kan finde din printer på listen, eller hvis du har brug for hjælp til hvilken patron der passer til din printer, så ring til os på 22 63 40 17, så skal vi nok hjælpe dig.


Virker de kompatible printerpatroner?

I dag produceres en lang række uoriginale printerpatroner. Pris og kvalitet hænger for det meste sammen og patronerne kan således blive solgt ”for” billigt. Der findes mange producenter som producerer meget billige patroner af meget dårlig kvalitet. Disse patroner er desværre spild af penge. De holder kun i kort tid, de laver klatter på papiret, eller de fungerer måske slet ikke med din printer. Som privatperson eller virksomhed kan det være en jungle for dig at vælge det rigtige produkt. Det kræver nemlig et grundigt kendskab til branchen at finde de dygtigste producenter. Vi har gjort forarbejdet for dig og fører kun printerpatroner som vi nøje har udvalgt fra de bedste producenter på markedet.


Kvalitet, holdbarhed og god pris hos Kompat

Vore produkter er håndplukkede fra markedets bedste producenter. De blækpatroner og lasertoner, som vi forhandler, er kompatible. Det vil sige at produktionen er udført af en tredjepart, og altså ikke af Canon eller HP selv. Forskellen på disse og originalerne er dog alene prisen. Både kvalitet og holdbarhed er virkelig god. Vi kan derfor garantere, at alle de produkter vi forhandler som minimum lever op til den samme kvalitet som de originale. Hvad bedre er, vi sparer dig for en hel masse arbejde, frustrationer og penge i forsøget på at finde det bedste produkt til prisen. Du kan spare virkelig mange penge ved at købe kompatible tonere hos os!
 

Garanti for din tilfredshed

Når du køber kompatible lasertoner hos os er du sikret samme garanti som originale tonere og skulle der, mod forventning opstå et problem så kontakt straks vores kundeservice på 22 63 40 17.

Med andre ord, vi ved at vores produkter virker og derfor kan vi stolte garantere din 100% tilfredshed når du handler hos os.


Hurtig levering og support

Hvis du bestiller din nye printerpatron på hverdage inden kl. 15, så modtager du den allerede næste dag. Vi sender både til Danmark, Grønland og Færøerne. Du er også meget velkommen til at besøge vores fysiske butik på Hyldegårdsvej 56, 2960 Charlottenlund.


Kundesupporten står samtidigt til rådighed hver dag på telefon: 22 63 40 17.